Beoordelingen van Sushi King Zwolle

Recente recensies

5.0
Revelinho Eind
24 mei 2020

Goede en snelle service

Niels ten Hagen
5 mei 2020

Snel, goed en belachelijk lekker! Voor het eerst besteld bij deze aanbieder. Vooral omdat er veel keuze was in vegetarische opties. Bovendien was de prijs zeer aantrekkelijk. Dit is terug te vinden in de aankleding, maar zeker niet in de smaak. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
27 april 2020

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hein
25 april 2020

Beste (afhaal)sushi van Zwolle! Goede kwaliteit en nette bezorging.

ROOS
21 april 2020

SUPERLEKKERE SUSHI. Bezorgd exact op de gewenste tijd en we kregen zelfs een portie loempiaatjes extra omdat onze dochter jarig was. Echt TOP!!!!

Robin
17 april 2020

Grote familiebox, loempiaatjes en zeewiersalade besteld. Keurig op tijd bezorgd en wederom de beste kwaliteit van de sushi zelf in Zwolle omgeving. Weer blij dat ik voor hun heb gekozen.

Aarten
14 april 2020

Geweldig

Janine Kragt
4 april 2020

Het was weer superlekker topsushi iets te vroeg bezorgd maar goed het was een kwartier. Hier sushi bestellen dikke aanrader

John Groothand
30 maart 2020

De bestelling was meer dan een kwartier te vroeg, bovendien nam de bezorger geen afstand bij het afleveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulien
25 maart 2020

Sushi normaal heerlijk. Nu z aten er 2 haren in. Dan is mijn eetlust voorbij. We hebben dus helaas veel weggegooid. Geen succes dus dit keer.

Ben
4 maart 2020

Heerlijk !

Sandra
27 februari 2020

Wat weer superlekker en precies op tijd!

Anne
12 februari 2020

Had aangegeven zsm en na een halfuur was de bezorger er al, top! Kwaliteit was zoals altijd weer top

Kaylee
10 januari 2020
Vera
27 oktober 2019

Sushi was weer heerlijk, grote stukken verse vis en perfecte rijst, niet te plakkerig maar valt ook niet uit elkaar. Enige jammere was de bezorgingstijd, had aangegeven het eten om 18:30 te willen hebben maar kreeg direct in een mailtje dat de bezorgingstijd 19:00 was (terwijl toen ik deed alsof ik een nieuwe bestelling wilde doen zag ik dat er nog de optie was voor 18:45). Uiteindelijk was het eten er pas om 19:20. Bezorger verontschuldigde zich wel en legde uit dat het druk was op de weg. Was overigens eerste keer dat het zo laat kwam, andere keren kwam het stipt optijd.

ErickdeFarias
10 oktober 2019

Heel lekker, meer dan verwacht.

Eveline
27 september 2019

Lekkere sushi en snel bezorgd!

Janine
14 september 2019

Zoals we gewend zijn altijd lekker en goed! Beste bezorgsushi in Zwolle!! Iets later dan afgesproken maar stadshagen is lastig qua wegen! Dus snap ik ook wel! Zeker aan te raden!!

G.
12 augustus 2019

Super. Snel, vers en warm bezorgd. Aanraders, vooral de Ebi Furai en Rainbow Temaki, Uramaki.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

berry
10 augustus 2019

sushi king is niet heel goedkoop maar je proeft het verschil wel.

Vera
3 augustus 2019

Sushi smaakte zoals altijd weer heerlijk, altijd grote stukken vis in de rollen, top. De handrol was wel letterlijk maar voor de helft gevuld, de hele onderkant was leeg. Wat wel een minpunt voor mij is, is dat de wasabi en gember in zakjes geleverd wordt. Wasabi is ook een dunne, felgroene substantie die niks meer wegheeft van wasabi. Gember smaakt verder wel prima. Bezorging was prima, precies op de verwachte levertijd bezorgd. Wat wel raar was, is dat ik aangaf het om 18:00 te willen hebben (had 1,5 uur vantevoren besteld dus ruim optijd) en dat ik toen meteen een mailtje met de bevestiging kreeg dat het om 18;15 werd bezorgd. Later nog even gecheckt en ik had echt 18:00 aangeklikt. Was verder niet heel erg, dus genoten van de sushi.

Richard
23 juli 2019

Excellent service, delivery came on time and most importantly, great sushi!

Timmermans
29 juni 2019

Bezorging was op tijd. Maar alle sushi proefde naar wasabi of was scherp door chili. Je proeft dus niks van de sushi. Dit was eens en nooit weer.

Helma
13 juni 2019

Heel vaak sushi besteld bij Sushi King en altijd zeer tevreden geweest. Helaas is het de laatste 2x mij opgevallen dat de smaak heel erg achteruit is gegaan. Het is niet meer de sushi waar ik altijd zo gek op was en dat is toch zonde want de sushi was altijd geweldig.

Jeanette
1 mei 2019

Snelle bezorging, goede prijzen en goede porties. Sushi mag qua smaak wat verfijnder en plaatjes op de website zou makkelijker zijn

Anoniem
5 februari 2019

Meestal tevreden maar nu ruim 1,5 uur gewacht op een maandag. Warme dingen waren hierdoor helaas erg koud. Aanpassing was wel netjes verwerkt! Bezorger met grote capuchon op aan de deur (geen regen buiten) vind ik niet heel netjes..

Susan
28 december 2018
Aline
2 december 2018

Er lekker en precies op tijd bezorgd.

RJ
12 oktober 2018

Meerdere keren bij besteld. Nooit gedoe, lekkere sushi.

Laura
10 oktober 2018

Het was er snel en het was weer heerlijk!

Marjolein
20 augustus 2018

De sushi op zich is heel lekker. Alleen wij hebben bijna twee uur op onze bestelling moeten wachten.

Wouter
13 augustus 2018

Zoals altijd zeer goede Sushi! Snelle levering en geen klachten. Blijft een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rian
3 augustus 2018

Lekkere sushi en het was voor de afgesproken tijd bezorgd.

Jeroen
3 augustus 2018

Vers, lekker en op tijd! Perfect!

N.
23 juni 2018

Heerlijke sushi, maar let op: de spicy tuna is ook echt zeer spicy!

Liset
9 juni 2018
Kolk
2 juni 2018

Ik ben een vaste klant en het bevalt me altijd, maar deze keer zat er een haar in de sushi en was de avocado nog noet rijp. Hierdoor heb ik de helft van de sushi weggegooid. Echt onwijs zonde. De bezorger was zoals altijd heel vriendelijk.

Helena
17 mei 2018

Altijd super kwaliteit sushi en snel geleverd!

Milou
10 mei 2018

Super lekkere sushi! Zoals aangegeven precies om 18u bezorgd!!

Kolk
24 april 2018

Zoals altijd, heerlijk gegeten! Zeer vriendelijke bezorger.

Mehmet
21 maart 2018

Wat een goede en snelle bezorging en wat een toffe sushi's. Thanks!

Jessica
12 maart 2018

Heerlijke verse sushi en snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
10 maart 2018

Vers gemaakt. Vlot bezorgd. Weer heerlijk gegeten.

Helena
7 maart 2018
Suzan
3 maart 2018
Inge
19 februari 2018
Visser
18 februari 2018

Hele lekkere sushi en super service!

Laura
12 februari 2018

De sushi was goed en vers Op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oscar
5 februari 2018

Wat een supersnelle bezorging was dat gisteravond. Geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cheng
29 december 2017

Super lekker !!

D.
25 november 2017

Lekker zoals altijd. En zelfs vandaag op een zaterdag binnen 1 uur bezorgd.

S.
22 november 2017

Bezorging was op tijd, sushi smaakte goed.

Helena
14 november 2017
Anne
9 november 2017

Snelle bezorging, had besteld om om 19:00 te leveren, kwam iets voor 7en aan dus top! Eten zelf was wat minder, rijst was erg plakkerig en weinig zalm tussen de maki's. Visseneitjes smaakten raar/vies. En er werd geen soyasaus/stokjes/wasabi/gember geleverd, weet niet of dat standaard is of dat dat was vergeten, maar anders moet je dat dus extra bijbetalen.

Celine
28 oktober 2017

Lekkere sushi en snel gemaakt. Buikje is goed gevuld!!

de Vreugt
24 september 2017

Was gewoon weer perfect :D

Judith
21 augustus 2017

Heerlijk en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Britt
16 augustus 2017

Heerlijke sushi en prima bezorging. Aanrader!

Cheng
11 augustus 2017

Was super lekker zoals altijd ! Topzaak

Helma
12 juli 2017

Heerlijke sushi!! Lekker vers, zag er netjes uit. En het nieuwe pand ziet er top uit :)

Milou
3 juli 2017

Op zondag binnen een uur bezorgd, heerlijk vers en zoals altijd smaakte het weer top!

Esther
25 juni 2017

Eerste keer besteld bij sushiking maar we zijn niet tevreden over de kwaliteit. De rijst was wat hard en de sushi viel uit elkaar. De smaak was niet zoals we gewend waren bij de concurrent. Bezorging was wel snel!

de Vreugt
24 juni 2017

Wederom snel bezorgd en erg lekker :) Top restaurant :)

Cheng
19 mei 2017

Was heerlijk ! Top dat jullie de toelichting lezen en ook geregeld hebben

Ron
17 mei 2017

Prima sushi. Ik kreeg maar liefst 5 stuks sushi meer ipv het blikje drinken dat ik niet wilde. Zoveel had niet gehoeven, maar erg klantvriendelijk!

Marco
14 mei 2017

Gewoon top! Heerlijke sushi en genoeg van alles!

wouter de vreugt
27 april 2017

Niks op aan te merken. Bezorger was ruim op tijd, sushi was heerlijk.

Anne
22 april 2017

Houden altijd rekening met mijn wensen en hebben snelle bezorgtijden!

Cheng
21 april 2017

Was weer super goed. En had ook een wijziging doorgegeven . En dat was direct goed opgepakt , top

Milou
21 april 2017

Binnen een half uur bezorgd, erg lekkere sushi! Alleen de tonijn smaakte niet, misschien was het niet vers genoeg?

de Vreugt
15 april 2017

Helemaal goed, niks op aan te merken!

wouter de vreugt
7 april 2017

Te weinig sojasaus, teveel wasabi bij de bestelling. Voor 2 personen bestelling is een 4e flacon soja best een must. Dit ook graag vermelden op de website, daar er niet duidelijk is hoeveel soja en wasabi en gember men krijgt. Verder perfect klaar gemaakt en heerlijk gegeten.

Ron
29 maart 2017

Voor het eerst hier sushi besteld. De sushi was vers en goed van smaak. Prijs-kwaliteit in orde. Met een half uur was de bestelling er. Opnieuw bestellen zou ik zeker weer doen.

Janine
27 maart 2017

Beste sushi bezorger in zwolle! Aanrader voor echte sushiliefhebbers! Al heel vaak besteld en altijd goed!!

Kimberley
19 maart 2017

Zoals altijd erg goed! Netjes verpakt en erg vers. En een snelle bezorging. Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debora
3 maart 2017

Misschien even in de folder of op de site plaatsen, wat het sushi gerechtje is (ingredienten) Fijn dat er soya saus en wasabi werd meegeleverd ?

Michelle
14 februari 2017

Bezorging was eerder dan gepland, rekening gehouden met dieetwensen. Goed meegedacht bij bestelling. En weer erg smakelijk. Perfect!

Jeroen
10 februari 2017

Vers, erg lekker en voor sushi erg betaalbaar!

Sabrien
5 februari 2017

Zoals altijd heerlijk en exact op tijd.

Mell
24 januari 2017

Heerlijke betaalbare sushi en alles wat koud moet zijn is koud en wat warm moet zijn is warm! Top. Bezorger was wederom precies op tijd. Er zat alleen nog een graatje in de zalm sashimi. Dat was het enige minpuntje

Annelein
17 december 2016

Prima sushi. Vooral de Rainbow met gerituurde garnaal is een aanrader ! 18.30 afgesproken om af te halen Stipt op tijd stond het klaar

Barry
10 december 2016
Anne
20 november 2016

Bezorging was een beetje traaf, sushi was van goede kwaliteit! Porties soms wat slordig gemaakt. Verder top!

S.W.
15 november 2016

handige bestelsite waarbij zelfs nagedacht is welk biljet je gaat betalen (ivm wisselgeld) je wordt netjes od hoogte gehouden vd status vd bestelling EN het was super lekker!

Kimberley
6 november 2016

Ontzettend goed verzorgd en goed ingepakt. Sushi je heerlijk! Snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janine
5 november 2016

In zwolle lekkerste sushi die ook bezorgt! Vers en betaalbaar! Goede prijs kwaliteit verhouding! Ons vaste besteladres!

Hamid Bakhshi
4 november 2016

Zeer aan te raden, wij hebben heerlijk gegeten en ook nog snel bezorgt.????????????

Coen
2 november 2016

3 maki's waren vergeten, heb gebeld en het is meer dan voldoende opgelost, lekkere sushi, goeie service, zeker voor de prijs, dus zeker een dikke aanrader.

DJ
1 november 2016

Prima sushi..snelle levering.

imim
28 oktober 2016

Erg vriendelijk personeel en snelle bestelling

Sabjo
20 oktober 2016

Heerlijke sushi en altijd precies op tijd. Vriendelijke bezorger. Echt top!

vd Spek
26 september 2016

Heerlijk! Goeie prijs kwaliteit verhouding.

Annelein
24 september 2016

Lekkere verse sushi Goede service tijdens het afhalen Genoeg wasabi en soja saus erbij!

Mies
16 september 2016

Perfect

Marieke & Emiel
28 augustus 2016

Het was weer heerlijk! We hebben van onze sushi en loempia's genoten. De vis proefde lekker vers en de zoete chilli saus was lekker scherp.

Jeroen
11 augustus 2016

Eten was wederom erg goed. Bestelling was perfect op tijd en compleet. Wat nog tegoed was van de vorige bestelling hebben ze royaal geleverd. TOP!

foxy
11 augustus 2016

Blijft de lekkerste! Altijd keurig op tijd en vriendelijke bezorgers! Tip bestel direct bij ze en niet via thuisbezorgd.

Jeroen
8 augustus 2016

Het eten was erg lekker. Zeker een aanrader. De bezorging was mooi op tijd. Helaas was de bestelling incompleet op 2 kleine dingen. De bezorger was hier verder eerlijk in en we hebben afgesproken dat wat ontbrak bij de volgende bestelling toegevoegd wordt. Ik ga er zeker weer bestellen en heb er vertrouwen in dat dit goed komt.

Mies
7 augustus 2016

Top!! Ruim op tijd en dat voor een zondag. Eten was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

willemsen
6 augustus 2016

30min eerder geleverd dan aangekondigd. En heerlijke sushi! Je proeft gewoon dat het vers is!.

Krista
28 juli 2016

Ik bestel regelmatig bij sushiking en het is mij altijd goed bevallen. Het heeft 1x iets langer geduurd dan normaal (zondagavond drukte) en toen kregen we gratis loempiaatjes om het goed te maken. Goede prijs/kwaliteit verhouding en veel vega-opties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
26 juli 2016

De sushi was erg vers en lekker. Ontzettend goede zalm sashimi. De bestel site gaf een bezorgtijd van ruim een uur na bestelling, maar gelukkig stonden ze na 30 minuten al voor de deur

Marloes
9 juli 2016

Dit blijft mijn favoriete (bestel) sushi. Heel vers en bezorging zoals afgesproken.

Mies
6 juli 2016

Top service en goede prijs kwaliteitverhouding. De bezorging duurde iets langer dan normaal, maar nog steeds binnen schappelijke tijden en de vertraging werd ruim gecomposeerd door een extra drankje en sushi. Wederom erg tevreden!

Sj
1 juli 2016

Echt heel lekker, en op tijd bezorgd door hele vriendelijke mensen. Warme gerechten zijn nog warm..... zeker een aanrader

Mies
28 juni 2016

Goede prijs, goede kwaliteit, snelle bezorging en goede service! Wederom heerlijk gegeten

Marianne
24 juni 2016

Ondanks dat er iets fout is gegaan. Ben ik erg te vrede. Goed opgelost. :D

Afhaalklant
14 juni 2016

Goede prijs, ook voor studenten betaalbaar. Lekkere sushi, betrouwbare kwaliteit en service en zeer vriendelijk personeel, ga zo door!

Nuccio
12 juni 2016
Dienis
12 juni 2016
Nathalie
22 mei 2016
Milou
17 mei 2016

Snel bezorgd, sushi was wat minder 'mooi' dan ik gewend ben, maar smaakte goed.

Wendel
4 mei 2016

Goeie lekkere sushi!! Service laat niets te wensen over. Well done mannen!! Tot de volgende bestelling! ✌????️

Jeroen
1 mei 2016

Prima sushi en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
28 april 2016

Het was weer heerlijk. De sushi smaakte vers waren mooi verpakt. Enige minpunt was dat de eet stokjes ontbraken.

Dienis
25 april 2016

De prijs/kwaliteit verhouding is goed. De bezorging was enigszins iets te laat, dat kan best voorkomen door drukte. De bestelling was niet compleet en na gebeld te hebben werd het nagebracht en kreeg ik nog genoeg extra sushi van Sushiking voor het ongemak.

Dienis
16 april 2016

Ik heb de rock en roll box besteld. Persoonlijk vond ik de spicy tuna niet lekker wat smaak betreft en was deze wel erg groot ( veel rijst) in verhouding tot de andere soorten sushi.. De rest heeft me goed gesmaakt.

Robert Ginter
12 april 2016

Gewoon erg lekker! (Rock & Roll menu)

Jaap
11 april 2016

Afgehaald, dus de bezorging was prima.. Stond wel keurig op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
3 april 2016

Lekker gegeten, goede service helaas geen fortune cookies maar kreeg 2 blikjes frisdrank ipv. Top!

Tim
30 maart 2016

Voor de 2e keer besteld. Snel bezorgd en smaakte erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
28 maart 2016

Lekker en precies op de juiste tijd bezorgd!

Janine
27 maart 2016

Heerlijke sushi beste in town!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
5 maart 2016

Prima. Sushi, mooi op tijd bezorgd. Waar ik een probleem mee heb is dat er op de website staat dat je 10% korting krijgt bij bestellen via dw de website. Ik heb echter geen korting gekregen... Geeft toch een nasmaak!

Reactie van Sushi King

Beste, bedankt voor uw review. U dient de actiecode "Sushi88" te gebruiken voor 10% korting. Met vriendelijke groet, Sushi King

Janine
22 februari 2016

Prima bezorg sushi! Sommige plakten wel wat aan elkaar maar smaak en soorten en prijs prima! Ik stap over naar dit sushi bezorgrestaurant! Lekker en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke
21 februari 2016

Lekker sushi! Helaas de gratis frisdrank bij bestelling via de site niet ontvangen:(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sarah
4 februari 2016
:)
23 januari 2016

Snel geleverd en heerlijke smaak! Toppie

Nguyen
18 januari 2016

1e keer bij Sushi King besteld: bezorging was netjes op tijd (bestelling vond plaats op een maandgavond). Kwaliteit van de sushi was Oke (7/10) want ik ben betere gewend. Maar dit was ook meer om uit te proberen.

Tamara
17 januari 2016

Vond het jammer dat ik niet kreeg wat ik besteld had! Veel gefrituurde garnaal, ipv handrolls zoals de vorige keer... Kwaliteit is top!

Esther
16 januari 2016

Heerlijke sushi, netjes op tijd en warme gerechten nog heerlijk warm! Zeker voor herhaling vatbaar.

Tahier
10 januari 2016

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Kees
5 januari 2016

Heerlijk en verse sushi. Ga zo door!