Beoordelingen van Sushi King Zwolle

Recente recensies van Sushi King Zwolle

5 sterren na 133 reviews

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed en belachelijk lekker! Voor het eerst besteld bij deze aanbieder. Vooral omdat er veel keuze was in vegetarische opties. Bovendien was de prijs zeer aantrekkelijk. Dit is terug te vinden in de aankleding, maar zeker niet in de smaak. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste (afhaal)sushi van Zwolle! Goede kwaliteit en nette bezorging.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPERLEKKERE SUSHI. Bezorgd exact op de gewenste tijd en we kregen zelfs een portie loempiaatjes extra omdat onze dochter jarig was. Echt TOP!!!!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote familiebox, loempiaatjes en zeewiersalade besteld. Keurig op tijd bezorgd en wederom de beste kwaliteit van de sushi zelf in Zwolle omgeving. Weer blij dat ik voor hun heb gekozen.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer superlekker topsushi iets te vroeg bezorgd maar goed het was een kwartier. Hier sushi bestellen dikke aanrader

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was meer dan een kwartier te vroeg, bovendien nam de bezorger geen afstand bij het afleveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi normaal heerlijk. Nu z aten er 2 haren in. Dan is mijn eetlust voorbij. We hebben dus helaas veel weggegooid. Geen succes dus dit keer.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat weer superlekker en precies op tijd!

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had aangegeven zsm en na een halfuur was de bezorger er al, top! Kwaliteit was zoals altijd weer top

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk, grote stukken verse vis en perfecte rijst, niet te plakkerig maar valt ook niet uit elkaar. Enige jammere was de bezorgingstijd, had aangegeven het eten om 18:30 te willen hebben maar kreeg direct in een mailtje dat de bezorgingstijd 19:00 was (terwijl toen ik deed alsof ik een nieuwe bestelling wilde doen zag ik dat er nog de optie was voor 18:45). Uiteindelijk was het eten er pas om 19:20. Bezorger verontschuldigde zich wel en legde uit dat het druk was op de weg. Was overigens eerste keer dat het zo laat kwam, andere keren kwam het stipt optijd.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, meer dan verwacht.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snel bezorgd!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn altijd lekker en goed! Beste bezorgsushi in Zwolle!! Iets later dan afgesproken maar stadshagen is lastig qua wegen! Dus snap ik ook wel! Zeker aan te raden!!

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super. Snel, vers en warm bezorgd. Aanraders, vooral de Ebi Furai en Rainbow Temaki, Uramaki.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi king is niet heel goedkoop maar je proeft het verschil wel.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte zoals altijd weer heerlijk, altijd grote stukken vis in de rollen, top. De handrol was wel letterlijk maar voor de helft gevuld, de hele onderkant was leeg. Wat wel een minpunt voor mij is, is dat de wasabi en gember in zakjes geleverd wordt. Wasabi is ook een dunne, felgroene substantie die niks meer wegheeft van wasabi. Gember smaakt verder wel prima. Bezorging was prima, precies op de verwachte levertijd bezorgd. Wat wel raar was, is dat ik aangaf het om 18:00 te willen hebben (had 1,5 uur vantevoren besteld dus ruim optijd) en dat ik toen meteen een mailtje met de bevestiging kreeg dat het om 18;15 werd bezorgd. Later nog even gecheckt en ik had echt 18:00 aangeklikt. Was verder niet heel erg, dus genoten van de sushi.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent service, delivery came on time and most importantly, great sushi!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd. Maar alle sushi proefde naar wasabi of was scherp door chili. Je proeft dus niks van de sushi. Dit was eens en nooit weer.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vaak sushi besteld bij Sushi King en altijd zeer tevreden geweest. Helaas is het de laatste 2x mij opgevallen dat de smaak heel erg achteruit is gegaan. Het is niet meer de sushi waar ik altijd zo gek op was en dat is toch zonde want de sushi was altijd geweldig.

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede prijzen en goede porties. Sushi mag qua smaak wat verfijnder en plaatjes op de website zou makkelijker zijn

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal tevreden maar nu ruim 1,5 uur gewacht op een maandag. Warme dingen waren hierdoor helaas erg koud. Aanpassing was wel netjes verwerkt! Bezorger met grote capuchon op aan de deur (geen regen buiten) vind ik niet heel netjes..

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er lekker en precies op tijd bezorgd.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren bij besteld. Nooit gedoe, lekkere sushi.

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er snel en het was weer heerlijk!

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi op zich is heel lekker. Alleen wij hebben bijna twee uur op onze bestelling moeten wachten.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer goede Sushi! Snelle levering en geen klachten. Blijft een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en het was voor de afgesproken tijd bezorgd.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Vers, lekker en op tijd! Perfect!

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, maar let op: de spicy tuna is ook echt zeer spicy!

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een vaste klant en het bevalt me altijd, maar deze keer zat er een haar in de sushi en was de avocado nog noet rijp. Hierdoor heb ik de helft van de sushi weggegooid. Echt onwijs zonde. De bezorger was zoals altijd heel vriendelijk.

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd super kwaliteit sushi en snel geleverd!

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Zoals aangegeven precies om 18u bezorgd!!

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten! Zeer vriendelijke bezorger.

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een goede en snelle bezorging en wat een toffe sushi's. Thanks!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers gemaakt. Vlot bezorgd. Weer heerlijk gegeten.

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi en super service!

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was goed en vers Op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een supersnelle bezorging was dat gisteravond. Geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker !!

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd. En zelfs vandaag op een zaterdag binnen 1 uur bezorgd.

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd, sushi smaakte goed.

, 14-11-2017

Kwaliteit:

Rating

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, had besteld om om 19:00 te leveren, kwam iets voor 7en aan dus top! Eten zelf was wat minder, rijst was erg plakkerig en weinig zalm tussen de maki's. Visseneitjes smaakten raar/vies. En er werd geen soyasaus/stokjes/wasabi/gember geleverd, weet niet of dat standaard is of dat dat was vergeten, maar anders moet je dat dus extra bijbetalen.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en snel gemaakt. Buikje is goed gevuld!!

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon weer perfect :D

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en prima bezorging. Aanrader!

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker zoals altijd ! Topzaak

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Lekker vers, zag er netjes uit. En het nieuwe pand ziet er top uit :)

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zondag binnen een uur bezorgd, heerlijk vers en zoals altijd smaakte het weer top!

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij sushiking maar we zijn niet tevreden over de kwaliteit. De rijst was wat hard en de sushi viel uit elkaar. De smaak was niet zoals we gewend waren bij de concurrent. Bezorging was wel snel!

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom snel bezorgd en erg lekker :) Top restaurant :)

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk ! Top dat jullie de toelichting lezen en ook geregeld hebben

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi. Ik kreeg maar liefst 5 stuks sushi meer ipv het blikje drinken dat ik niet wilde. Zoveel had niet gehoeven, maar erg klantvriendelijk!

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top! Heerlijke sushi en genoeg van alles!

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken. Bezorger was ruim op tijd, sushi was heerlijk.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Houden altijd rekening met mijn wensen en hebben snelle bezorgtijden!

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super goed. En had ook een wijziging doorgegeven . En dat was direct goed opgepakt , top

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur bezorgd, erg lekkere sushi! Alleen de tonijn smaakte niet, misschien was het niet vers genoeg?

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed, niks op aan te merken!

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te weinig sojasaus, teveel wasabi bij de bestelling. Voor 2 personen bestelling is een 4e flacon soja best een must. Dit ook graag vermelden op de website, daar er niet duidelijk is hoeveel soja en wasabi en gember men krijgt. Verder perfect klaar gemaakt en heerlijk gegeten.

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier sushi besteld. De sushi was vers en goed van smaak. Prijs-kwaliteit in orde. Met een half uur was de bestelling er. Opnieuw bestellen zou ik zeker weer doen.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi bezorger in zwolle! Aanrader voor echte sushiliefhebbers! Al heel vaak besteld en altijd goed!!

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg goed! Netjes verpakt en erg vers. En een snelle bezorging. Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien even in de folder of op de site plaatsen, wat het sushi gerechtje is (ingredienten) Fijn dat er soya saus en wasabi werd meegeleverd ?

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was eerder dan gepland, rekening gehouden met dieetwensen. Goed meegedacht bij bestelling. En weer erg smakelijk. Perfect!

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, erg lekker en voor sushi erg betaalbaar!

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en exact op tijd.

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke betaalbare sushi en alles wat koud moet zijn is koud en wat warm moet zijn is warm! Top. Bezorger was wederom precies op tijd. Er zat alleen nog een graatje in de zalm sashimi. Dat was het enige minpuntje

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi. Vooral de Rainbow met gerituurde garnaal is een aanrader ! 18.30 afgesproken om af te halen Stipt op tijd stond het klaar

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een beetje traaf, sushi was van goede kwaliteit! Porties soms wat slordig gemaakt. Verder top!

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

handige bestelsite waarbij zelfs nagedacht is welk biljet je gaat betalen (ivm wisselgeld) je wordt netjes od hoogte gehouden vd status vd bestelling EN het was super lekker!

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend goed verzorgd en goed ingepakt. Sushi je heerlijk! Snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In zwolle lekkerste sushi die ook bezorgt! Vers en betaalbaar! Goede prijs kwaliteit verhouding! Ons vaste besteladres!

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer aan te raden, wij hebben heerlijk gegeten en ook nog snel bezorgt.????????????

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 maki's waren vergeten, heb gebeld en het is meer dan voldoende opgelost, lekkere sushi, goeie service, zeker voor de prijs, dus zeker een dikke aanrader.

, 01-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi..snelle levering.

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg vriendelijk personeel en snelle bestelling

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en altijd precies op tijd. Vriendelijke bezorger. Echt top!

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Goeie prijs kwaliteit verhouding.

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi Goede service tijdens het afhalen Genoeg wasabi en soja saus erbij!

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! We hebben van onze sushi en loempia's genoten. De vis proefde lekker vers en de zoete chilli saus was lekker scherp.

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wederom erg goed. Bestelling was perfect op tijd en compleet. Wat nog tegoed was van de vorige bestelling hebben ze royaal geleverd. TOP!

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft de lekkerste! Altijd keurig op tijd en vriendelijke bezorgers! Tip bestel direct bij ze en niet via thuisbezorgd.

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Zeker een aanrader. De bezorging was mooi op tijd. Helaas was de bestelling incompleet op 2 kleine dingen. De bezorger was hier verder eerlijk in en we hebben afgesproken dat wat ontbrak bij de volgende bestelling toegevoegd wordt. Ik ga er zeker weer bestellen en heb er vertrouwen in dat dit goed komt.

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Ruim op tijd en dat voor een zondag. Eten was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

30min eerder geleverd dan aangekondigd. En heerlijke sushi! Je proeft gewoon dat het vers is!.

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig bij sushiking en het is mij altijd goed bevallen. Het heeft 1x iets langer geduurd dan normaal (zondagavond drukte) en toen kregen we gratis loempiaatjes om het goed te maken. Goede prijs/kwaliteit verhouding en veel vega-opties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg vers en lekker. Ontzettend goede zalm sashimi. De bestel site gaf een bezorgtijd van ruim een uur na bestelling, maar gelukkig stonden ze na 30 minuten al voor de deur

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit blijft mijn favoriete (bestel) sushi. Heel vers en bezorging zoals afgesproken.

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en goede prijs kwaliteitverhouding. De bezorging duurde iets langer dan normaal, maar nog steeds binnen schappelijke tijden en de vertraging werd ruim gecomposeerd door een extra drankje en sushi. Wederom erg tevreden!

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker, en op tijd bezorgd door hele vriendelijke mensen. Warme gerechten zijn nog warm..... zeker een aanrader

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs, goede kwaliteit, snelle bezorging en goede service! Wederom heerlijk gegeten

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat er iets fout is gegaan. Ben ik erg te vrede. Goed opgelost. :D

, 14-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs, ook voor studenten betaalbaar. Lekkere sushi, betrouwbare kwaliteit en service en zeer vriendelijk personeel, ga zo door!

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, sushi was wat minder 'mooi' dan ik gewend ben, maar smaakte goed.

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie lekkere sushi!! Service laat niets te wensen over. Well done mannen!! Tot de volgende bestelling! ✌????️

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. De sushi smaakte vers waren mooi verpakt. Enige minpunt was dat de eet stokjes ontbraken.

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De prijs/kwaliteit verhouding is goed. De bezorging was enigszins iets te laat, dat kan best voorkomen door drukte. De bestelling was niet compleet en na gebeld te hebben werd het nagebracht en kreeg ik nog genoeg extra sushi van Sushiking voor het ongemak.

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb de rock en roll box besteld. Persoonlijk vond ik de spicy tuna niet lekker wat smaak betreft en was deze wel erg groot ( veel rijst) in verhouding tot de andere soorten sushi.. De rest heeft me goed gesmaakt.

, 12-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker! (Rock & Roll menu)

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgehaald, dus de bezorging was prima.. Stond wel keurig op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goede service helaas geen fortune cookies maar kreeg 2 blikjes frisdrank ipv. Top!

, 30-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld. Snel bezorgd en smaakte erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en precies op de juiste tijd bezorgd!

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi beste in town!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Sushi, mooi op tijd bezorgd. Waar ik een probleem mee heb is dat er op de website staat dat je 10% korting krijgt bij bestellen via dw de website. Ik heb echter geen korting gekregen... Geeft toch een nasmaak!

Reactie van Sushi King:Beste, bedankt voor uw review. U dient de actiecode "Sushi88" te gebruiken voor 10% korting. Met vriendelijke groet, Sushi King

, 22-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorg sushi! Sommige plakten wel wat aan elkaar maar smaak en soorten en prijs prima! Ik stap over naar dit sushi bezorgrestaurant! Lekker en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi! Helaas de gratis frisdrank bij bestelling via de site niet ontvangen:(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heerlijke smaak! Toppie

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer bij Sushi King besteld: bezorging was netjes op tijd (bestelling vond plaats op een maandgavond). Kwaliteit van de sushi was Oke (7/10) want ik ben betere gewend. Maar dit was ook meer om uit te proberen.

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het jammer dat ik niet kreeg wat ik besteld had! Veel gefrituurde garnaal, ipv handrolls zoals de vorige keer... Kwaliteit is top!

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, netjes op tijd en warme gerechten nog heerlijk warm! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd!

, 05-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en verse sushi. Ga zo door!